Помрачење

Поштовани господине Председниче, уважено Председништво, даме и господо. Мени је припала изузетна част, да ове године будем први међу једнакима и на томе се свима срдачно захваљујем. Након препорука Савета, почасног Генералног секретара и консултација са Управним одбором, одлучио сам да позовем све чланове групе на овај веома важан састанак…
Знамо да смо најутицајнија организација на планети. Знамо и то да још увек постоји мали број оних, углавном сатиричара из Србије, који тврде да смо најподмуклија бића на планети. Они кажу да манипунишемо човечанством како бисмо смањили број људи, изгладњујемо их, ометамо лечење канцера природним путем, играмо се са њима као мачка са мишем, а све са циљем како бисмо остварили план о формирању Глобалне уније са једном златном милијардом која би живела у њој, тј. на планети. Још кажу да је наш циљ формирање једне светске Владе која би владала том милијардом, једне војске, једне валуте и једне религије. Срећом по нас, а на несрећу по њих, светску Владу смо одавно формирали и њихова видовитост чуди, утолико више што је наш рад невидљив за све, па и за њих. Глас који дижу нам је битан колико и хибернација поларних медведа за развој свемирског програма, па ћемо му посветити таман толико и пажње. Али, пажњу свакако морамо посветити следећем:
Ми имамо контролу над новцем и све конце држимо у својим рукама. Ипак, постоји нешто што прети овој тврдњи. Вратићу се на 13. новембар 2012. године када се у Аустралији, Новом Зеланду, на југу Латинске Америке и делу Антартика десило тотално помрачење Сунца. Уместо да напусте та места, неки наши чланови су остали, чврсто решени да жртвују свој живот и задрже власт?! Неопростива грешка! Нестале су сенке, а са њима и они. Што је још важније, изгубили смо власт на 4 минута и 2 секунде! То је недопустиво! Не смемо ризиковати да сачекамо следеће тотално помрачење! Недопустиво је да дозволимо такође, да 20. маја 2015. изгубимо власт на Исланду, у Европи, северној Африци и северној Азији! Помрачење ће трајати читавих 2 минута и 47 секунди! Жеље многих су да владају макар само један дан, а има и скромнијих који би се задовољили владавином и од пар минута. Томе морамо стати на пут! Јасно је да нам највећа претња стиже од Месеца. Морамо искористити сва расположива средства да га уништимо! По сваку цену! Та борба мора бити брза и ефикасна. За српске сатиричаре не брините. Њих одавно нико не слуша. Са њима ћемо се позабавити када завршимо са Месецом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.